Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:54 | June 20, 2015

midsummer

De va alltså midsommar igår, och såklart regnade det haha. Men de va lika mysigt ändå, träffade massa vänner och hade sleepover med mina tjejer sen. Så himla skönt att va lite ledig och få vara lite spontan och ha tid över, inte haft det så på såååå länge så jag njuter verkligen av att kunna göra vad jag vill. Här är lite bilder från gårdagen :)

_MG_1778778

_MG_1815

_MG_1778

_MG_1818

_MG_1775


7 kommentarer7 kommentarer om “midsummer”

  Så underbara bilder på er! :) jättefina kransar :D hade själv en Fake haha men aja! ;)

  Reply

  Åh så härliga bilder! Hoppas du hade en bra midsommar :)

  Reply

  Where did Edith bought her dress? I love it so much! Just like your blog, it makes me happy and inspires me so much (:

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här