Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

00:13 | June 28, 2015

s a r d i n i a

Hej alla, har äntligen fått tag på lite wifi här på sardinien, internet är så sjukt dåligt här så de är stört. Men här kommer lite bilder från igår, har på mig typ världens finaste byxdress från sister the label och skor från nelly :) bilderna blev lite extra röda också av någon konstig anledning men de får ni leva med. Har det så sjukt bra här, det kommer en riktigt bildbomb när jag kommer hem! Imorn ska vi åka och se vilda delfiner, och snorkla på måndag, älskar att göra så mycket man kan när man är utomlands, kan ha och göra med att jag blir sjukt rastlös haha ;)

_MG_2758

_MG_2650

_MG_2681_MG_2802

_MG_2716

_MG_2726

_MG_2693

_MG_2663Photo: Edith Sahlberg


6 kommentarer6 kommentarer om “s a r d i n i a”

  Wow så fin du är!! Älskar byxdressen! :D så härligt det verkar vara där på Sardinien! Ha det bäst och njut , det är ni båda värda!! :) kram

  Reply

  Åh så fint det ser ut att vara! Så fin playsuiten var! Älskar färgen på den:)

  Reply

  alltså lägg av! så fin, både du och klänningen. FUSKIGT! ;))

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här