Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

00:21 | July 1, 2015

tävling

Nu har ni chansen att vinna ett superfint sommar-kit från ur och penn, med allt som man kan tänkas behöva till sommaren!:) klockor, powerbank, glam tattoos och mycket mer (kolla bild). Det enda ni behöver göra för att vara med i tävlingen är att följa Ur och penn på insta, ( @urpennofficial ) och kommentera här en kort beskrivning om varför du ska vinna :) lycka till, kram!

_MG_3653

IMG_9167


44 kommentarer44 kommentarer om “tävling”

  Hej! Det skulle vara jätte roligt att få vinna denna tävling eftersom jag alldeles strax åker utomlands och då skulle det vara perfekt att använda glam tattoos på typ stranden eller något liknande. Blomkransarna skulle också vara perfekt att ha nu när det äntligen börjar bli lite varmare här, då man bara sätta på sig en krans för att piffa upp en tråkig outfit!

  Reply

  Jag vill vinna för att kunna ge vissa utav sakerna till min syster, t.ex tattos:en och klockan då hon älskar att ha lite bling på sig så här på sommarn och hon älskar att lägga till en snygg klocka som detalj till sina outfits. Medan hon älskar att ha klockor älskar jag att lägga till ett par solglasögon som ser lite coola och snygga ut till min outfit. Det är dem små detaljerna som räknas ☺️

  Reply

  Vilken härlig tävling!
  Jag älskar accessoarer och skulle använda dessa flitigt :D

  Reply

  Följer nu Ur&Penn på instagram (@linawilmas)! Jag skulle gärna vilja vinna den hör tävlingen eftersom att jag verkligen skulle behöva ett par solglasögon nu under sommaren när solen lyser så starkt. Jag tycker också att Glam Tattoos är otroligt coola och skulle verkligen inte tacka nej till dessa!

  Reply

  Hej!
  Är inte riktigt typen som brukar vara med i dessa tävlingar men just denna gången fastnade jag verkligen för allt i detta kit och kände att det var värt ett försök. Jag skulle bli grymt glad om jag vinner!!
  Instagramkonto: @annaquizt

  Reply

  jag skulle vilja vinna detta då jag åker till Turkiet i ca en månad om 2 veckor och skulle behöva lite accessoarer och saker att liksom sätta pricken över i:et med;) dessutom ÄLSKAR jag solglasögon men har knappt hittat någon modell jag fastnat för i år och här får man ju tre solglasögon som jag dessutom gillar alla i modellen. Håller tummarna för vinst

  Reply

  Det är så roligt med accessoarer, de kan lyfta en hel outfit :) Och dessa snygga passar perfekt nu i sommar :)

  Reply

  Hej Lisa! Grym tävling som jag gärna skulle vilja vinna hehe :) Glam-tatueringar tycker jag är skitsnyggt! Jag ska till grekland nästa månad och det skulle ju vara jättefint att ha dom då, även solglasögonen, blom-accessoarerna och klockorna också såklart! :D Hela lönen går åt till resan så skulle vara awesome att vinna det här lagom tills jag ska åka. Kram!!

  Reply

  Jag är med!
  Jag vill vinna detta för att jag älskar verkligen accessoarer och behöver lite nytt nu till sommaren när man ska vara på stranden eller bara en vanlig dag i staden!

  Reply

  Hej! Det skulle vara jätte roligt om jag vann denna tävling! Jag reser snart bort och då skulle det varit jätte bra med en powerbank ifall min eller någon annans mobil skulle ta slut på batteri. Glam tattoosen skulle även sitta perfekt att ha när jag ska till stranden!

  Reply

  Skulle jättegärna vinna det på bilden. Åker strax till Bulgarien och vill ha lite fint från ur&penn, för att dem har världens finaste accessoarer och flash tattos, Älskar dem

  Reply

  Ska snart åka till Bulgarien, och man vill ju såklart va lite fin, och denna tävlingen är ju perfekt!! Ur&penn’s accessoarer och flash tattoos är världens finaste, så skulle va jättetacksam och fick ta emot grejerna. (Kommentaren kan komma två gånger)

  Reply

  Hej! Det skulle vara jätte roligt om jag vann denna tävling! Jag reser snart bort och då skulle det varit jätte bra med en powerbank ifall min eller någon annans mobil skulle ta slut på batteri. Glam tattoosen skulle även sitta perfekt att ha när jag ska till stranden! :)

  Reply

  Jag vill gärna vinna dessa saker för att dom är så fina och jag ska snart resa och vill ha några accessoarer. Älskar dig Lisa Tellbe.

  Reply

  Jag vill gärna vinna dom för jag vill se fin ut med dom i sommaren och jag ska resa snart så det blir fint med nya accessoarer till resan. Älskar dig Lisa Tellbe❤️

  Reply

  Min sambon förtjänar en fin sommaröverraskning och jag kan inte komma på något bättre en ett paket från Ur o Penn.

  Reply

  Jag är tom på idéer med vad jag ska överraska min fru med, men detta vore ju perfekt! :) Följer Ur och Penn på Instagram.

  Reply

  Jag skulle bli jätteglad om det blir jag som får sommarpresenten. :)

  Reply

  vilken rolig tävling! Här kommer min beskrivning:
  Nu är sommaren här och jag har ett besvär. Mina solglasögon jag råka sätta mig på, så delarna av dem blev två. En powerbank skulle göra att jag på stranden kunde sola tryggt, eftersom mobilen då laddas upp igen snyggt. Jag skulle ej behöva I ansiktet massa spackel, eftersom glamtattos skulle göra att jag känner mig vacker. Det skulle vara perfekt att få en klocka, då jag med att komma i tid skulle mina vänner chocka. Om jag detta sommarkit från Ur och Penn vinna, skulle det leda till att jag av glädje inte har ord att finna!

  Reply

  jag hade jätte gärna velat ha dom där sakerna för att jag behöver nya solglasögon och jag har velat ha sona där tatueringar länge, och jag älskar smycken och sånt där, och sen så behöver jag verkligen en powerbank för att min mobil tar hela tiden slut batteri. Och det är därför jag ska vinna

  Reply

  jag hade jätte gärna velat ha dom där sakerna för att jag behöver nya solglasögon och jag har velat ha sona där tatueringar länge, och jag älskar smycken och sånt där, och sen så behöver jag verkligen en powerbank för att min mobil tar hela tiden slut batteri. Och det är därför jag vill vinna

  Reply

  Jag skulle jätte gärna vilja ha dom där sakerna, för att nu när det är så fint väder på sommaren vill man ju vara lite somrig och fin, och när det är så soligt skulle man behöva ett par solglasögon. Och så har jag alltid velat ha flash tattos. Så det hade varit jätte kul att vinna dom här fina sakerna!<3

  Reply

  Härlig tävling! Jag skulle vilja vinna för att jag är sämst på att bära accessoarer, jag hinner knappt att fixa mig om dagarna. Detta lilla kit skulle pigga upp mig under dessa heta sommardagar eftersom jag har bestämt mig att ta hand om mig själv i sommar! ☀️

  Reply

  Jag skulle jättegärna vilja vinna för att jag älskar accessoarer men är dålig på att köpa sånt och veta hur man ska använda det till ens outfit osv. Jag tycker alltid att du har jättefina smycken till dina outfits och mitt mål var att till hösten ska jag börja använda sånt men nu genom den här tävlingen kan jag kanske redan börja nu i sommar!

  Reply

  Jag skulle jätte gärna vilja vinna för att jag tycker accessoarer är så himla fint till outfits! Dock så är jag jättedålig på att använda de på rätt sätt och att köpa, vet aldrig riktigt vad jag ska köpa. Mitt mål var att till hösten börja använda accessoarer men nu kanske jag kan börja redan nu i sommar! Tycker alltid du har så väldigt fina smycken till dina outfits! Jag skulle också vilja vinna för att min syster kommer hem om en vecka efter att ha varit på läger i två veckor och saknar henne enormt så när hon kommer hem skulle jag jätte gärna vilja ge henne ett par solglasögon för hon tappade nyss bort sina men jag har fortfarande inte hittat några snygga. Men jag tyckte de på bilden var sjukt fina!

  Reply

  Jag har en dotter som fyller 11 år i augusti, som är modemedveten. Hon skulle bli överlycklig om hon fick detta kit från er i födelsedagspresent.

  Reply

  Jag skulle jättegärna vilja vinna! <3( heter noragullberg på insta) jag älskar ur&spenn och är alltid inne där och handlar något liten men har aldrig riktigt råd att köpa alla dessa coola saker de börjat sälja nu! Jag är kär i deras grejor och skulle bli så glad och vinna!<33

  Reply

  Hej!

  Följer på Instagram som Sodercrowcastle .

  När vardag blir mer fest
  och semestern är som bäst.
  Då passar Ur & Penns accessoarer till,
  när jag glänsa vill.

  Ha en underbar sommar!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina.

  Reply

  Såhär på sommaren är det väldigt roligt med accessoarer (om man lyckas bli brun är det extremt fint också!). Hade varit superkul att vinna lite fina sommargrejer! Dessutom tycker jag att just Ur & Pen har väldigt fina grejer till väldigt rimliga priser! :)

  Reply

  Vilken drömtävling för en fattig student som måste jobba ihjäl sig hela sommaren för att tjäna ihop till kurslitteratur och allt annat medan alla andra kan ta ledigt…
  Det skulle verkligen sätta guldkant (bokstavligen!!) om detta fina paket damp ner i brevlådan med sådant som man så gärna skulle vilja ha men kanske inte riiiktigt unnar sig! Guldtatueringarna är ju så snygga och solbrillorna till vänster är bara TO DIE FOR!! Nästa vecka fyller jag dessutom år så det skulle ju vara underbart med en sån här extra fin present!!

  Reply

  Jag skulle ge detta till min kompis Emma som fyller år nu i juli. Eller, powerbanken skulle jag behållt eftersom jag alltid har lite batteri!

  Reply

  Vill verkligen vinna detta fina kit så jag kan få vara extra fin i sommar ! :)

  Reply

  Jag tycker accessoarerna verkligen var jättefina och perfekta nu till sommaren! Jag behöver fylla på med nya fina accessoarer, solglasögon och en powerbank är ju så bra att ha på sommaren. Skulle bli så himla glad om jag vann tävlingen! Följer Ur&Penn på instagram.
  Kram
  PS: älskar din blogg

  Reply

  Verkar vara det bästa sommar eller såklart fesrival-kitet. Laddaren är ju ett mega plus på stranden och min mobil dör alltid! Solglasögonen är ett måste för mig för jag älskar solglasögon. Men jag vill vinna för att man är ju en fattig student och en sån här vinst skulle ju skina upp ens dag på direkten. Woho!

  Reply

  Heeeej jag skulle vilja vinna för att jag bara älskar ur & pens saker dem e dem bästa och jag skulle älska att vinna lite mer jag o mina vänner delar allt

  Reply

  Jag skulle vilja vinna dessa fina saker från ur&penn för att dom är ju hur snygga som helst att bära nu i den varma sommar hettan! Jag skulle kunna tänka mig att ha dessa saker på stranden, staden och festivaler då de skulle passa så fint tillsammans och bli en perfekt kombo med en snygg somrig outfit och brunbränd hud. Jag har även inte fått något tillfälle för att köpa solbrillor i sommar och har inga att använda. Det sägs ju att det är viktig att skydda ögonen från de starka strålarna och i detta sommar-kitt kan man ju få möjlighet för 3 stycken! Hur underbart? :D och en powerbank, är inte de den smartaste uppfinningen med en person som jag som har ett uselt batteri på mobilen? Nu i sommar vill man ju kunna ta massa fina sommar bilder med mobilen och då vill man ju inte att mobilen dör, en powerbank kan va räddaren i nöden haha ;)

  Skulle va så kul att få hem ett litet paket med så fina grejer, man skulle ju bli överlycklig! inget skulle passa bättre än lite accessoarer att kunna använda och styla på flera olika sätt! Och tänk hur fin man kommer att bli i med dessa saker på sig! :)

  Reply

  Så fina saker!! Alltihop skulle användas flitigt, såklart, skulle känna mig så fin om jag fick möjligheten att bära dessa i sommar. Den ena klockan var ju bara to die for, och inte tala om resten. De som säger att det inte finns materiel lycka, är helt fel ute..;) Såå, är med och hoppas på det bästa, så får vi se om jag blir den lycklige som får styla runt med dessa grymma prylar!! Håller alla tummar…och tår för den delen.. Önskar alla lycka till ändå haha, för vem vill inte vinna??❤️
  (ebbabergh på insta)

  Reply

  Följer på ig som @charlottetherese, skulle vilja vinna för att det är så fina somriga saker, särskilt blomsterkransen och klockorna! Hoppas att även solglasögonen kommer att behövas i år, under många soliga varma dagar framöver…. :-)

  Reply

  följer ur och penn på instagram ( juliaa93)

  Då jag ska resa mycket i sommar behövs ett kit som håller din outfit snygg!
  Då tiden kan vara knapp behövs ett vackert ur, för att ha koll och tur. och även en snygg ring på fingret passar bra, i sommarens alla dar
  Solglasögon, tattos , blommor i hår, det skulle jag vilja visa mig med i sommarnattens vackra strå.
  Ett kit jag vill vinna, så att jag kan glimma!
  Hoppas hoppas!

  Reply

  När sommaren är här och bästa partystämningen får råda
  Väljer jag ur och penn och detta sommar-kit, som står för båda.

  Reply

  Hej!

  Jag skulle gärna vela vinna eftersom jag äntligen insett att smycken kan verkligen göra det där lilla extra på en outfit. Tyvärr har jag inte inte så många då så jag vill gärna vinna dessa fina priser. Dessutom är jag besatt av de tatueringarna som är så trendiga just nu!

  Have a nice summer!

  Kram

  Reply

  Vilken rolig tävling!
  Varför vill jag vinna? I potten verkar det helt enkelt finnas allt det där man behöver för en sommardag – oavsett om det är en dag på stranden eller shoppingdag i stan. Powerbanken är supersmart och jag kan inte få nog av dessa glam tattoos. De är ju SÅ snygga och livar upp vilken outfit som helst – och extra fint blir de till solkysst hud. Med andra ord; perfekt på sommaren!
  Dessutom har jag en lillasyster som skulle bli överlycklig av att få hem ett paket från hennes favoritaffär Ur och Penn..!

  Jag följer Ur och Penn (och dig) på instagram!
  Kram och tack för en bra blogg!
  Ebba

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.