Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:12 | July 8, 2015

freckles

Idag öser regnet ner i Örebro och jag är nästan frisk nu. När vi va i Sardinien så fick jag munsår, och det har inte gått över än. Får stora blåsor som är värre än vanliga munsår när det blir för varmt, eller när det går från sommar till höst, eller från vår till sommar. Så de är väderrelaterat, och har haft det sen jag var liten. Sjukt jobbigt och förmodligen min största last, låser bokstavligen in mig så fort jag får det för jag mår så dåligt. Men när jag fick det den här gången bestämde jag mig för att inte stanna inne hela tiden, har verkligen väääärldens bästa vänner som muntrar upp en hela tiden. Så har varit med kompisarna 24/7 sen jag kom hem, inte varit ensam en stund och gjort så mycket roligt. Munsår kanske inte är så farlig ändå, ger en mer tid att bara vara och njuta av att gå osminkad och ha de bra haha. Här kommer två bilder från sardinien (innan jag fick munsår haha ;) ) När vi va vid vääärldens finaste ställe, stranden hette stintino och om ni ska till sardinien nån gång så är det ett måste!

_MG_2572

_MG_2520Photo: Edith Sahlberg


4 kommentarer4 kommentarer om “freckles”

  Åh härliga bilder finis! :D
  Har ett superb tips till dig med munsår! Får
  Också munsår ibland och har hittat världens bästa genomskinliga munsårsplåster på Apoteket från compeed! Skitbra alltså! Kan vara på i 12 timmar och man kan sminka över det om man skulle vilja :D och så kan man kyssas också med det på utan att det smittar ;) haha hon i kassan såg lite förvånad ut när jag frågade om det var safe! Kram

  Reply

  Så härligt det såg ut! Hoppas munsåret försvinner snart! Aldrig kul :)

  Reply

  Åh, Sardinien <3 Var där för några veckor sedan, men missade just den stranden <3
  Superfina Bilder!

  Reply

  Hej! Lider också av munsår, kan verkligen förstöra en hel vecka, speciellt när man får supermånga samtidigt, avskyr det! Dock har jag fått det mycket mer sällan sen jag började med att konstant använda läppsyl med SPF! Går inte utanför dörren utan det! De gånger jag fått munsår sen jag började använda det har varit när jag slarvat med läppsylet eller varit riktigt stressad. Det är naturligtvis olika för alla vad som utlöser det men du borde prova! :-)

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.