Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:58 | July 15, 2015

Jane Koenig

Tänkte visa er min senaste kärlek, det här suuuuuuperfina halsbandet från Jane Koenig. Valde att ha tre små plattor med tre bokstäver, en för mamma, pappa och för min syster. Valde förgyllt silver, är verkligen en guld tjej så tyckte att det passade perfekt. Tycker att det är så fint att bära sina närmsta runt halsen, så fin grej :) Gillar att kedjan är så smal också, det gör halsbandet mer feminint, ni kan hitta halsbanden HÄR :)

_MG_2695Photo: Edith Sahlberg


4 kommentarer4 kommentarer om “Jane Koenig”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies