Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:13 | July 15, 2015

körkort

Gick upp tidigt imorse för att gå till körskolan och köra, har fått bytt körskola eftersom att min körskola gick i konkurs haha… asså vad är oddsen? Så har ny körskolelärare och all nu så hade min första lektion i måndags, känns lite som att man får börja om på nytt när man byter lärare och skola. Men dagens lektion gick faktiskt bra så jag är nöjd, känner att jag får ta ett litet steg i taget så når jag nog mitt mål snart.

_MG_3137Photo: Edith Sahlberg


2 kommentarer2 kommentarer om “körkort”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.