Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:56 | July 18, 2015

saturday

Nu är jag riktigt sugen på att åka utomlands igen, vill bada i saltvatten och sola! Ge mig era bästa tips på vart man ska åka :) Idag har jag bara parkerat och kört, haha att det ska va så illa svårt att fickparkera… Här är bilder från en dag i sardinien när jag kanske hade fått lite föööör mycket sol haha. Bränner mig alltid innan jag blir brun.

På måndag drar jag till öland för att hänga med vänner och ta det lugnt, känner mig nästan stolt över att jag har tagit det så lugnt som jag ändå har, får så lätt prestationsångest när ja bara tar de lugnt. Men så kan man ju inte leva så jobbar på det!

____________________________________________

Now I really want to go abroad again, give me your best travel tips! I have been taking it really easy this week, studying for my drivers licens test and trying to catch some sleep. It has been so long since I got the chance to just relax and see all of my friends. Feels really good, life is good y’all!

_MG_3001

_MG_2989

Photo: Edith Sahlberg


4 kommentarer4 kommentarer om “saturday”

    Så fina bilder! Hoppas du får det bra på Öland :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies