Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:09 | July 30, 2015

j u m p

Hej alla fina,

legat och sovit större delen av dagen, inte mått jättebra så har försökt sova bort det värsta. Också suttit och kollat resa, jag och syrran funderar på att få lite sommar ändå eftersom att Sverige inte verkar ha jättemycket att komma med i år. Känns som om sommaren redan är slut fast det inte ens är augusti…. riktigt synd men så är det. På tisdag ska ja göra något riiiiiiktigt roligt, ja ska hoppa fallskärm wheeeey! riktigt life goal som jag har haft, ska bli sååå spännande. Är lite höjdrädd så de är väl ingen bra ide, men skitsamma de blir en upplevelse haha ;) Har egentligen velat hoppa utomlands, typ australien! men befinner mig tam i sevrige så får väl ta det man har lixom. Resten får jag ta i framtiden! Förresten, har skaffat en app där jag skulle tycka att det skulle vara jätetteroligt att chatta med er, den heter Lovoo och mitt användarnamn är Lisa Tellbe! Så ja tycker att ni ska följa mig där!

_MG_2868

_MG_2840Photo:Edith Sahlberg


7 kommentarer7 kommentarer om “j u m p”

  Så fina bilder! En resa hade helt klart inte varit fel i detta väder :)

  Reply

  You should definitely go parachute! It’s a lot of fun and I promise you, you won’t regret as a new experience heh. Australia is definitely a good place, if you do go to Australia I suggest New South Wales (Syndey and Melbourne) or Queensland (Brisbane), if you like to adventure out and defintely don’t forget to go to Bondi beach in Sydney and go to fraser island in Queensland! :) have a lovey day, much love x

  Reply

  Assåååå, det verkar fan som man måste utomlands för att få sommar!! Ska kika på sista minuten ;)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies