Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:09 | August 4, 2015

skydive

OMMGgg jag gjorde det, jag hoppade faktiskt!! Asså det här va så kul att det borde vara lag på att alla borde hoppa någon gång i livet. Vi hoppade från 4000 meter och det var fritt fall ända ner till 1000 meter då vi vecklade ut fallskärmen. Blev påtvingad den fantastiska blåbärsliknande lilla mössan och ett par supertajta glasögon hahha så när ja skulle igenom bilderna från idag kunde jag inte hålla mig för skratt…men äsh VILKEN UPPLEVELSE!!! rekommenderas starkt!

_mg_1768

_mg_1733

Skärmavbild 2015-08-04 kl. 15.06.54

Skärmavbild 2015-08-04 kl. 22.56.13

_mg_1892


5 kommentarer5 kommentarer om “skydive”

    Men så kul! Jag har så länge velat testa att göra detta, men är så sjukt rädd för det :)

    Reply

    Åh va häftigt! Funderar på att göra det också när jag är här i Australien. Måste bara samla mod!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies