Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:55 | August 5, 2015

wednesday

Godmorgon, kom precis från körskolan. Har alltid körlektion på morgonen så jag får det överstökat, hatar att ta körlektioner. Men gillar min lärare, han är riktigt go. Idag ska jag jobba hela dagen men sen blir det festivalen frizon imorgon, fredag och lördag. Blir bra! Fortfarande lite hype:ad efter gårdagen haha, mycket roligt som ligger framför nu! Förresten, ni får inte glömma att följa mig på Lovoo, mitt användarnamn är Lisa Tellbe :D

IMG_9230


2 kommentarer2 kommentarer om “wednesday”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies