Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:50 | August 27, 2015

fashion week

Oj vilken fantastiskt vecka det har varit på fashion week i sthlm. Har sett otroligt fina visningar, massa fina kläder och hängt med massa underbara människor. Det har varit otroligt intensivt, och jag har varit lite halvförkyld hela veckan så käkat alvedon och hållt på haha. Men har inte riktigt tid att vara sjuk nu, åker till Göteborg för att starta upp ett nytt samarbete med ett superspännande företag, kan inte vänta tills ja kan berätta mer om de! ^^

Har inte bloggat eller uppdaterat så mycket nu på slutet men blir lite glatt överraskad att ni fortfarande kikar in här då och då. Jag kommer köra en ny-start den här hösten, men ny bloggportal och helt nytt upplägg. Så i höst så kommer det bli mycket uppdatering!

IMG_8896_redi

IMG_9075_redi

IMG_8900_redi


4 kommentarer4 kommentarer om “fashion week”

  Åh snygg outfit! :D älskar väskan!
  Woho!! Ser framemot nystart och mer uppdatering. ;) kram

  Reply

  Kan tänka mig hur mycket inspo man får denna vecka! och roligt att nya saker väntar för dig, spännande!

  Reply

  vart e kjolen ifrån? tacksam för svar!!:)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies