Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:39 | September 30, 2015

sri lanka

Tänkte visa när vi var i sri lanka och gick runt i deras traditionella kläder, dom kallar de för sari. Blev  så extremt kär i min så köpte med mig den hem, inte för att ja vet när jag kommer använda den, men roligt att ha haha. Tycker att klänningarna va så himla fina, den enda nackdelen var väl att det var plågsamt varmt med alla lagren i värmen, höll på att smälla av för att det var så varmt. Man ser också på första bilden hur mitt bebis hår krullar sig för att de är varmt haha!

______________________________

Just wanted to show you guys some pictures from sir lanka when we were trying out some of their traditional dresses, they are called sari and I really adore the style of it. I actually liked it so much I brought mine home with me. The only bad thing about it, was all the layers and it was super hot outside. You can even see on the first pic that ¨my b any hair is getting curly because of the heath haha!

sri_lanka_adrian_pehrson-57

sri_lanka_adrian_pehrson-60

sri_lanka_adrian_pehrson-59Photo: Adrian Pehrson 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här