Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:30 | October 28, 2015

you had me at hello

Vaknade tidigt imorse, gick ut i skogen, lyssnade på podd och hittade  fina löv. Gick in, gjorde varm choklad och målade lite. Älskar lediga mornar, kan inte alla dagar vara såhär? Nu ska jag ta tag i allt jobb som bara lagt sig i drivor, och en email inkorg som snart svämmar över.

Har också kommit fram till att jag skippar att vara hardcore i år på halloween, känns dumt med tanke på de som hände i Trollhättan. Så de får väl bli nått basic bara. Ska och fixa mina naglar i eftermiddag också, ja slog av tumnageln häromdagen så den är halv haha. Tror ja ska köra på ljusare naglar den här gången, har haft svarta eller mörka superlänge. Men gillar mörka naglar, dom blir ju aldrig smutsiga som vita kan bli. Jag är lixom superkladdig som person så kan inte ha för mycket vitt haha.

_____________________________________________________

Woke up really early this morning, so I went out in the woods and collected some beautiful leafs. Went home and made hot chocolate and doodled a little. Wish all my mornings could be like this lol. Now I have to head back to work, I have so much to do lol :(

I  have also decided that I will be dressing up super basic for halloween, I really don’t feel like going hardcore this year. I know that everyone else probably will do that but I have so much going on right now so I don’t feel like putting a lot of time and energy to a halloween costume. I know I sound super boring haha.. but anyways now I have to go to my nail lady. She is literally magic for my nails, Haven’t decided yet what I should do, probably should start think about it now haha.

P1060917


1 kommentarerEn kommentar om “you had me at hello”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här