Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

02:56 | November 20, 2015

cambodia

Godmorgon,

nu är klockan ungefär halv nio på morgonen här i Kambodja, vilket betyder att det är mitt i natten för er än så länge. Dagarna här nere i Kambodja är sinnes intensiva, har äntligen fått tillåtelse att berätta att vi spelar in den nya Sweatshop serien som gick första gången förra året i Norge. Det är en mentalt väldigt påfrestande och jobbig resa, men så otroligt viktig. Kan inte berätta så mycket mer men kan visa lite bilder :)

IMG_2689

P1070946

IMG_2730

P1070885

P1070928

P1090316


2 kommentarer2 kommentarer om “cambodia”

    kan tänka mig att det är en väldigt känslosam resa, men ååh så viktigt! <3

    Reply

    Finaste Lisa, ta hand om varanda och gör den skillnad ni kan göra!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här