Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:31 | December 30, 2015

New Years

Det är ju typ lika jobbigt varje år vad man ska ha på sig på nyår? Inte bara att man har ångest över om vilken dresscode de är, de är ju alltid så himla svårt att bestämma vilken stil man ska köra på. Så nu tänkte jag ge er två klänningstips inför morgondagen. Smyckena är som vanligt från thomas sabo, så extremt stilrena och fina, passar verkligen till allt. Har på mig dom varje dag :)

1. En superfin långklänning i rött från Nelly.com. Älskar när klänningar är enkla men har något speciellt.Den här röda klänningen är definitivt en favorit inför nyår med en hög slits och öppna rygg. En väldigt enkel klänning som blir något extra med dom fina skärningarna.

PicMonkey 77Collage

2. Blå sammetsklänning, också med öppen rygg. Gillar även att denna är så simpel som den är, det behöver inte vara så mycket detaljer. En enkel klänning passar till allt, om du är osäker på hur uppklädda alla andra kommer att vara på festen så är det bara att packa ner ett par fina örhängen och så har du “klätt upp” klänningen lixom. Så smart, alltid ett bra tips att ha ett par i handväskan! Även denna klänning är från nelly :) samt skorna.

PicMonke77y Collage

Photo: Next Flash


1 kommentarerEn kommentar om “New Years”

    Åh så otroligt fina klänningar!! Kan du länka till dom?? Kraam

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här