Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:48 | January 16, 2016

denim

Lördag!

Har varit hos bästa Ida och gjort iordning håret, klippte och färgade topparna mörkare. Tänkte att jag skulle visa hur fint de blev, men de kom jag såklart på efter att jag hade duschat och var alldeles för lat för att göra håret fint. Så här ser ni hur mitt hår ser ut när de bara torkar, lovar dock att visa bättre hur de ser ut när de är fixat och fint haha.

Ha en fin lördag , pusss

IMG_0106

PicMonkey77 Collage

IMG_0073


6 kommentarer6 kommentarer om “denim”

  Så fint håret blev!! :D jag älskar jeansen så mycket, var är de ifrån?? Skriv i inlägget, blir såå glad!! :) kraaam

  Reply

  Hej, jätte fina bilder!! Super fint hår, smink + kläder! :)

  Vart har du köpt jeansen och tröjan? Hade blivit super glad om du svarade på min blogg! ;)

  Puss o kraam!

  Reply

  Hej! Snyggt! Jag är också intresserad av att veta var jeansen kommer ifrån? Så snygga ?

  Reply

  Oh ja vill också veta var e jeansen ifrån! Och du är så vacker!
  Hälsningar från Finland :)

  Reply

  What do you think when someone comments some stupid shit on your picture. Like when you posted that second picture on Instagram and people obviously took it out of hand. I know you said those things don’t bother you but do you just laugh at the comments or just don’t even read them?

  Reply

  Jeansen är perfektion!! Var är de köpta??
  Tänkt på en sak; varför bloggar du så sällan?? Är nyfiken på varför. Du är så duktig och inspirerande och hade varit så kul att läsa ett inlägg per dag.. Var 10e dag är lite sällan om man jämför med dina cube kollegor?!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här