Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:38 | January 27, 2016

recording day

Kom precis hem, så trött. Idag har vi spelat in det allra sista till Sweatshop serien som vi spelade in i kambodja. Så kul att träffa Sarah och Joakim igen, de var ett bra tag sedan jag såg dom. Vi tog även pressbilder till serien, så vi har hållt på och grejat hela dagen :) Köpte ny kamera igår också, så nu kommer jag va mer regelbunden här på bloggen. Var svårt att blogga när jag hade tappat mitt kamerahus i marken, men nu kommer jag bli bättre, för alla er som velat att jag ska blogga mer :)

IMG_0130

IMG_0092

IMG_0129

IMG_0141

IMG_0153

IMG_0102

IMG_0083

IMG_0148

IMG_0123


1 kommentarerEn kommentar om “recording day”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här