Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:47 | February 1, 2016

day 1 in Morocco

Nu har jag äntligen äntligen äntligen fått tag på lite wifi!! Vi kom i Lördags kväll till Agadir, där vi ska vara tillsammans med Lapoint i en hel vecka och lära oss att surfa och bara ha de såå bra! Igår hade vi vår första lektion, så sjukt roligt men vaknade precis med århundradets träningsvärk haha. Resten av gårdagen spenderades i solen, med musik, träffades massa nya vänner, spelade pingis, åt god mat och bara hade de skönt :) Ska försöka ladda upp fler bilder när internet tillåter haha!

IMG_0571

IMG_0677728

IMG_0697

DSC00062A

IMG_0566

IMG_0668


1 kommentarerEn kommentar om “day 1 in Morocco”

    Hej Lisa!
    Vad har du köpt din fina baddräkt?
    Sen i det förra inlägget, vart kommer din vita blusen ifrån? ?
    Kram!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här