Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:30 | February 3, 2016

restart

Igår blev det ingen surf för mig, låg hela dagen och var matförgiftad. Det var ju lagom kul haha… men sov hela aggen och tog de så lugnt så idag så känner jag mig sååå mycket bättre. Var på sunrise yoga imorse men orkade bara vara med halva tiden, hade inte ätit på ett dygn så hade ingen energi överhuvudtaget. Men nu har jag fått i mig mat och känner mig frisk igen. Idag ska vi med Lapoint till ett ställe som heter Paradise Valley, ska bli så kul. Hört att det ska vara så fint där:) Här kommer tre bilder från i förrgår före vi hade vår surflektion, trodde aldrig att jag skulle älska att surfa så mycket. Vi får ju bara surfa på Level 1 än men ser fram emot att bli bättre så ja kan gå vidare till level 2 ^^ Men det är verkligen så sinnes roligt, om ni får chansen någon gång att testa- take it!

IMG_1003

IMG_1005

IMG_0994


1 kommentarerEn kommentar om “restart”

    Verkar så otroligt roligt att surfa, måste göra det innan jag dör!! Kraaam

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här