Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:50 | February 16, 2016

late valentines

Fick hem denna super super fina ask från isadora, tyckte den va så söt så va tvungen att dela den med er. Den kom lite sent efter alla <3 dag, men de gör inget ju. Älskar dom nya läppstiften, i våriga färger, alla matta. Tycker matt läppstift är det allra snyggaste som finns :) Tack snälla isadora för att ni alltid skickar så fina paket, blir så glad!

IMG_3374

IMG_3358

IMG_3348

IMG_3365

IMG_3380

IMG_3362


1 kommentarerEn kommentar om “late valentines”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här