Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:59 | February 22, 2016

Rodeo Drive

Strosade runt på underbara Rode Drive idag, det är verkligen drömgatan. Ville handla allt i precis varenda butik på hela gatan, synd bara att det bara är suuuuper lyxiga affärer på hela gatan så fick mest titta haha. Hade på mig en supersöt klänning från Ivy Revel och väska från Givenchy. Har tagit så mycket bilder, så mer uppdatering kommer snart, nu ska vi ut och äta (hoppas på hamburgare igen hehe) :)

IMG_40477

IMG_3783

IMG_3931

IMG_3831IMG_3995

IMG_4037


1 kommentarerEn kommentar om “Rodeo Drive”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här