Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:28 | March 8, 2016

competition time!

Hej alla fina!

Nu har jag en superrolig sak för er! Jag var ju tillsammans med Lapoint i Marocko och surfade, en helt fantastisk vecka där jag träffade så många härliga och fina människor och dessutom fick lära mig grunderna till att surfa. Många av er hörde av sig och undrade massor om hur det är att åka med lapoint, och nu har jag fått chansen att lotta ut en helt vecka med massa surf i Portugal till en av er! Hur roligt?!

Den som vinner får

1 x veckas paket, (Level 1, Level 2 eller basic)

 • 7 övernattningar
 • 7 Frukostar
 • 7 dagar med våtdräkt och surfbräda
 • 5 x 2 timmar surflektioner
 • Transport till surfställen dom dagarna som ni inte surfar på “hem stranden”
 • Surfa hur mycket du vill, gångsavstånd till bästa surfingen!
 • Anordning av utflytkter
 • Fri användning av campets faciliteter
 • 2 stycken yoga lektioner.

Det enda ni behöver göra är att svara på frågan nedan och maila svaret till [email protected], gilla deras sida på Facebook och instagram ( @lapointcamps ).

“Lapoint har ett surfcamp i en stad i  portugal, vad heter den?”

(tips: du kan hitta information på deras hemsida HÄR till frågan) Deltagare under 18 år kan också vara med att tävla men då är priset en vecka på ungdomsläger i Hoddevik för 13-17 åringar, ni an läsa mer om lägret HÄR :) Tävlingen avslutas den 14e mars, LYCKA TILL!

1_DSC4486 kopi  _DSC5671

ATq6ld3k5xp054nC-biFXI_I2v3kJNVb5bJ-OH7IN-U,NkndgC6ZfM-JJWJ3H-Re9up54kmlF0ukBjHrQmcsAZM,6_KstZIiEfrcBuB7OQfPVlL1Ku90xn4a2LfCUVP0Kf0_DSC6028

destination05 kopi_DSC6054


4 kommentarer4 kommentarer om “competition time!”

  Hej Lisa!
  Det låter som en fantastisk resa att vinna! Jag har en fråga angående tävlingen. Jag är 17 år och fyller 18 i början av maj. Om resan till Portugal är senare på året, kan jag vara med och tävla nu fastän jag inte fyllt 18 än? Om jag skulle vinna och om resan är efter maj månad kommer jag ju vara myndig.
  Tack för en fin & inspirerande blogg!

  Reply

  Ååh mitt hjärta börja dunka så hårt, jag insåg just vad jag ska lära mig innan jag dör! heheh. Men vad ska man göra om man inte har instagram? :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här