Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:04 | March 16, 2016

Guided By Style

va på ett supermysigt event igår efter en hel dag med massa möten och jobb. Gina Tricot lanserade deras nya app som heter Guided by style, typ supergenealiskt, de är en reseguide för massa städer där man kan hitta dom bästa smultronställena i världen. Goooodaste fikat, åt för tre år typ haha. Tack och bock Gina, de va kul.

IMG_9064

IMG_9075

Awa och henne kompis som hon tog med sig, queens

IMG_9068

IMG_9086

Dagmarssviten har den bästa utsliten, riktig favorit

IMG_9060

IMG_9095

söta madde :)))

IMG_9088

Awa ville inte va med hahah


2 kommentarer2 kommentarer om “Guided By Style”

    men åh. fint event! god mat OCH bra location, kan icke bli fel ;)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här