Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:24 | March 26, 2016

bollywood birthday

Igår så hade Rami, Fanny, Julian, Janni och Alexandra födelsedagsfest. Temat var Bollywood, och det var så roligt. Alla hade gått in för att klä ut sig till max och var på riktigt bra humör. De kom folk som uppträdde och dansade bollywood dans och Danny sjöng en stund. Verkligen så himla roligt. Tack för en fantastisk kväll!

(Photo: Herman Caroan)

unspecified-12

PicMonkey Collage

unspecified-14

unspecified-13

unspecified-17

unspecified-16


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här