Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:31 | April 24, 2016

above the clouds

Åkte hem tidigt i lördags morse från Finland. Ville ha lite tid hemma att packa om och träffa mina tjejkompisar som passade på att fira (för tidigt) min födelsedag. Är ju inte hemma när jag fyller så de va mysigt. Imorse va det dags för alranda igen , och jag precis landat i Lissabon, ska spendera den här veckan tillsammans med Lapoint och massa surf. Ska bli så kul, campet här är sååå fint! Nu ska jag sova, ska upp tidigt och surfa imorn!

IMG_9641


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här