Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

00:42 | April 26, 2016

first day of surf

Vi började tidigt imorse med att surfa, trodde att de skulle gå sådär eftersom att det var två månader sedan jag sist stod på brädan. Men fick en mindre bräda idag och fick lov att surfa större vågor, och det gick bra! Var så otroligt roligt att känna att man blivit bättre och har mer kontroll än vad jag hade i Marocko. Vi har en superduktig lärare, som vanligt på Lapoint :)

 

 

IMG_9700 IMG_9706 IMG_9686

1 kommentarerEn kommentar om “first day of surf”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här