Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:41 | April 26, 2016

surfing in paradise

Lite bilder från imorse innan vi surfade med Lapoint, vår tränare låter oss surfa längre och längre ut nu med större vågor. Så det är så roligt att känna att man utvecklas och att man blir bättre, vi har också fått mindre brädor nu så det är också en utmaning.

Efter surflektionen har vi legat i solen idag och njutit, vi var också på en surfshop och såg hur de gör surfbärdor, kul att se :)

IMG_99blogg56 IMG_9964-2blogg


1 kommentarerEn kommentar om “surfing in paradise”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här