Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:48 | May 27, 2016

EVEning at summerburst

Summerburst Torsdag - 008 Summerburst Torsdag - 054 PicMonkey78 Collage Summerburst Torsdag - 038 Summerburst Torsdag - 040 Summerburst Torsdag - 006

 

Åh hade en så mysig kväll på Ullevi tillsammans med Starclub igår kväll! De hade gjort så fint och vädret var heeelt underbart. Det var verkligen skillnad att åka från ett regnigt Sthlm till ett fint Göteborg.

Efter att vi hade hängt på ullevi så drog jag till mina kusiner och hälsade på, världens mysigaste verkligen. Idag börjar ju summerburst så tänkte ta med mig dom, så kan vi dansa hela natten lång tillsammans! Ha en fin fredag!


1 kommentarerEn kommentar om “EVEning at summerburst”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här