Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:18 | June 25, 2016

visit benidorm

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej alla,

förlåt för dålig uppdatering senaste veckorna. Men nu är jag tillbaka igen haha:) Har precis kommit hem från några underbara dagar i Benidorm. Det är sjukt hur fin den staden är, och hur mycket roligt det finns att göra. Tidigt en morgon så åkte vi ut för att paddla över till en liten ö utanför stan. Det tog oss ungefär en timme att paddla ut och det var 4km, det var så sinnes vackert.

 

 

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här