Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:19 | July 19, 2016

dots

475A9863

475A9824

475A9903

475A9757

475A9786

475A9896

Photo: Lisa Höök

Hej alla,

hoppas att ni har lite fint sommarväder vart ni nu än befinner er. Känns som att det har varit så oklart väder dom senaste veckorna. Typ sol fast ändå inte varmt? inte så att man får lust att åka och bada eller sola…aja hade ändå inte kunnat bada ändå. Som ni ser på en av bilderna så har jag två sår på ena benet. Fick dom efter att jag var i spanien för några veckor sedan och dom har vägrat läka så har fått gå till vårdcentralen i flera veckor nu för att dom ska ta hand om såren, så går runt superomplåstrad haha. Men nu börjar dom äntligen bli bättre, så det känns skönt.

Hoppas ni har en fin dag!


3 kommentarer3 kommentarer om “dots”

    Jättefina bilder och klänning! :) Vart är den från?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här