Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:52 | July 27, 2016

Beyonce formation tour 2016

OM9C9685-2

OM9C9748-2

OM9C9672

OM9C9700

Photo: Christian Fang

Hej alla fina,

oj vilken kväll jag hade igår, tror det var en av dom bästa kvällarna i mitt liv. Beyonce hade konsert på friends arena, jag var där med mina närmsta tjejkompisar och vi dansade och sjöng med tills vi var helt slut. Beyonce är och förblir den bästa artisten som lever idag. Wow säger jag bara. Längtar redan tills hon kommer nästa gång.

Såklart hade jag fixat ihop min egen Beyonce jacka (viktigt) beställt patches från hennes hemsida för någon månad sedan och de kom två dagar innan konserten (tur för mig haha). Så jag strök på dom på en militärjacka jag hade och blev så nöjd :) Imorse åkte jag till Göteborg för att spendera några dagar med mina kusiner. Ska bli så mysigt att hänga här ett tag.

Ha en fin dag!


2 kommentarer2 kommentarer om “Beyonce formation tour 2016”

    I’ve never been able to see Beyoncé live in concert but I guess that’s my fault since she always has shows just 30 minutes from where I live. But she is queen so I will eventually. Hope you had fun with your family Lisa!

    Reply

    How can I find out on here what the brands are for your outfits? I really like that brown peasant dress with the small white marks ?? I really like it !!

    Thank you, Ellen

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här