Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:29 | July 29, 2016

Gotherburg

Hej alla fina,

Befinner mig just nu i Göteborg hos mina kusiner, åkte hit direkt efter konserten i tisdags och myser här några dagar. Passar också på att gosa så mycket jag kan med deras hund medan jag är här, vill så gärna ha en egen haha. Men skulle nog inte vara så bra på att ta hand om den tyvärr haha.

Har på mig en superskön jumpsuit från Showpo, och skor från adidas.

IMG_0530

IMG_0528


3 kommentarer3 kommentarer om “Gotherburg”

    Vilken sötis <3 har själv en likanande :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här