Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:09 | August 3, 2016

Way out west

Hej alla fina,

Hoppas ni har en superfin onsdag! Håller på att fixa lite inför nästa vecka, och är så sjukt peppad! Ni har väl inte missat att Way out west går av stapeln i Göteborg nästa vecka! Förra året var det verkligen en av de roligaste sakerna jag gjorde på hela sommaren så om du inte kirrat biljetter kan du göra det HÄR och gör det asap, för du vill inte missa denna mega fest!

Ja ska iallafall stå längst fram på Travis Scott och G-Eazy, kommer bli så bra! Datumen är 11-13 augusti! Hoppas vi ses där! :)

IMG_0735

IMG_0790

IMG_0799


10 kommentarer10 kommentarer om “Way out west”

    Wow what à outfit! I Love the pink set Lisa You look stunning! Where can i buy the pants?? Thank You ?

    Reply

    Hej Lisa! Har precis kollat igenom alla avsnitten av Sweatshop, och jag måste säga att jag respekterar dig otroligt mycket nu, framförallt med tanke på de valen du har gjort sen du kom hem (bl.a. att aldrig mer handla från H&M), och de löften som du gav till det kambodjanska folket när ni var där. Jag hoppas av hela mitt hjärta att du kommer att backa upp dina uttalanden om att du ska kämpa för dem, så att det inte bara blir fina ord som sas “in the heat of the moment”. Men jag tror på dig! Du verkar vara en äkta och genuin tjej, och jag ville bara säga att jag är rörd över det du gör. You go girl! <3

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här