Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:13 | August 15, 2016

isadora insane volume

 

Hej alla!

Här Kommer den andra videon som jag gjorde tillsammans med Isadora för några veckor sedan. Den här gången använder jag Insane Volume Lash Styler. Älskar den mascaran och är en av mina personliga favoriter. Tycker att den blir extra bra om du lägger några lager på varandra. Kolla videon!

HÄR kan ni läsa mer om produkten:)

I samarbete med Isadora. 


3 kommentarer3 kommentarer om “isadora insane volume”

  Åh den måste jag testa! Jättebra video, kram

  Reply

  Tjeena coola tjejen! Jag tycker du gör ett grymt jobb och tror du hade gillat mina kläder —> http://www.kayce.co om du vill ha något lite spexigt i en video någon gång!
  Hör av dig!
  Tack för grym blogg,
  Kajsa

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här