Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:40 | August 31, 2016

STHLM FW

8S0A0108-2

8S0A0153

8S0A0152

8S0A0182

Oufit: /coat: zara/ top and skirt: Showpo/ bag: celine/ shoes: converse/ Jewelry: Thomas Sabo/

Haft så fina dagar på FW i Stockholm. I måndags spöregnade det hela dagen, så då fick vi springa mellan alla visningar och ändå blev vi helt genomblöta. Det jag lärde mig från förra året är att ha sköna skor är prio ett, helt värdelöst att gå runt och ha ont i fötterna hela dagarna. Så i år team:ade jag upp mig med Converse och kunde springa runt hur mycket jag ville mellan visningarna utan att få ont i fötterna.

Måste också skriva om min nya kärlek, min röda kappa från Zara. Ä L S K A R att jackan gör hela outfiten, ska bära den hela hösten!

K R A M


4 kommentarer4 kommentarer om “STHLM FW”

    Så fin outfit! Kappan är så snygg! Verkligen höstkänsla!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här