Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:38 | September 27, 2016

insta-moments

Drog ihop lite insta bilder från resan, tack snälla snälla snälla Banyan Tree och Angsana för en helt otrolig resa! Om ni någon gång funderat på att åka till maldiverna- tveka inte! Det är verkligen helt otroligt, en av det finaste ställena jag har varit på! :)

Did a collage with pictures from our Maldives trip, it was truly amazing, thank you Banyan Tree and Angsana for having us. We had the best time ever, really hope to come back soon. xx

picmonkey-collage

picmonkey-collage2

picmonkey-collage1


1 kommentarerEn kommentar om “insta-moments”

    Så fina bilder!! Vad använder du för kamera när du fotar outfits, och fotar du på auto, halvt manuellt eller helt manuellt? Vilka inställningar ställer du då in och vad brukar du tänka på? Jag har börjat fota manuellt men jag tycker att bilderna får så dålig kvalité.. Kram!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här