Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:20 | September 27, 2016

My driving academy

img_4347

Hej alla fina!

Nu har jag banne mig bestämt mig för att ta körkort! Jag har varit på g så många gånger och gjort halvhjärtade försök. Men nu känner jag att jag måste få det gjort, det har blivit så mycket ångest och känts som att det legat över mig men nu ska det faktiskt bli av. Tänker köra tills jag får de där körkortet. Så jag är så himla glad att jag får köra tillsammans med My Driving Academy. Känner verkligen att dom kommer stötta mig tills jag står där med kortet i handen. Sen är det ju inte fel att dom kommer och hämtar en före lektionen och kör hem en efter lektionen ;)

I samarbete med MyDrivinAacademy. 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här