Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:46 | September 28, 2016

what goes around…

Hej alla fina,

har en superrolig sak för er, det är så att jag tycker att det bästa som finns är när kläder(skor, accessoarer,väskor, you name it) blir återanvänt. Tycker att vi borde handla mer på second hand eller av kompisar, just för att spara lite på vår fina jord. Så imorgon klockan 17 så har jag lagt ut 100 av mina plagg som jag inte känner att jag behöver längre eller använder för att ni kanske kan hitta något som passar er bättre. Kläderna kommer att ligga ute på Sellpy och ni får mer än gärna gå in och kika runt lite :)

img_3733

img_3753


2 kommentarer2 kommentarer om “what goes around…”

    Men åh vad roligt! Håller helt med dig om återanvändning! Trist jag inte har din storlek bara, haha :)

    ​/ På min blogg skriver jag främst om min viktnedgång (från 108 till 89kg so far, ner till 70kg ska jag!) men även om sorgbearbetning, mediastudier och våren som jag ska spendera i Aussie! Kika gärna in. ὤ Kram!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här