Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:25 | October 19, 2016

Isadora

Hej alla fina,

Nu har äntligen den tredje och sista videon som jag spelat in tillsammans med Isadora kommit ut, WEHO! I den här videon så testar jag Isadora Cover ut foundation och Concealer. Så smart produkt verkligen, för de funkar både som foundation och Concealer. Den är lätt och superenkel att applicera, tyckte inte att den kladdade så mycket utan satte sig bra på huden :) Så kolla in och testa den själva, tror ni kommer gilla det! PUSS

I samarbete med Isadora 


1 kommentarerEn kommentar om “Isadora”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här