Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:04 | October 27, 2016

accessory love

img_4419

Hej alla fina,

Tänkte tips om mina absoluta favoriter nu i höst och vinter från Thomas Sabo :) Jag bär alltid deras smycken, just för att kvalitén är så bra och dom har så mycket fina smycken som är ganska små och minimalistiska, så man kan ha på sig dom varje dag!

Hey Guys, 

I was thinking that I would give you some tips and show you my favorites from Thomas Sabo. Their pieces are just perfect to match to your autumn/winter outfits! I always wear their pieces because the quality is really good and I’m just so in love with the minimalistic style! 

img_4385

img_4398

Mina 2 favoriter /My 2 favorite pieces : 

1. Mitt “love bridge” armband (överst). Det här armbandet har jag haft på mig varje dag sedan jag fick det. Det bästa är att du kan gravera in precis vad du vill, något som betyder mycket för dig. Eller perfekt som gåva till någon annan. Det syns inte på bilden pga att ljuset speglade sig, men på mitt armband står det “jesus” eftersom att jag är kristen och jag föredrar ett armband istället för ett kors. Du kan kolla in och göra ett eget armband HÄR :)

1. One of my 2 favorite pieces is my “love bridge” bracelet. I have had this bracelet on every day since I got it. I just love how simple the style is and the fact that you can engrave something on the bracelet that means something to you. Or engrave something for someone else, a perfect present. I chose to write “jesus” on my bracelet because I am Christian and I prefer a simple bracelet before a cross necklace. You can check in the bracelets HERE and make your own :) 

2. Min “glam spirit” klocka (den röda klockan haha). Älskar att TS har lite annorlunda klockor i färg, tycker att det är sååå snyggt att matcha klockan med din outfit. Du kan kolla in alla deras klockor HÄR :)

2. My other favorite is my “glam spirit” watch. I just love to have a colorful watch, so dare you to be a little more colorful and chose a little color on your watch! I love red and I think it’s easy to match with a lot of different outfits. You can check out the watch HERE

img_4375

Photo: Christian Fang

In collaboration with Thomas Sabo


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här