Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:01 | October 27, 2016

bik bok

img_4619

Hej alla fina,

Började dagen med en supertidig körlektion, sen sprang jag vidare på ett frukost event på Haymarket. Så mysigt. Har på mig topp och väska från Bik bok idag, älskar deras nya höstiga partykollektion. Jag valde en ganska casual outift, men som är lite mer finklädd som funkar för en heldag, både jobb och fest. Perfekt om man inte hinner hem innan festen början ;)

Titta in HÄR om ni också är sugna på massa fint till höstens alla fester, PUSS

picmonkey-31collage

img_4659

img_4649I Samarbete med Bik Bok.


1 kommentarerEn kommentar om “bik bok”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här