Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:13 | November 25, 2016

Nürnberg

Hej alla fina,

Nu är jag tillbaka i Sthlm igen efter ett intensivt dygn i Tyskland med Thomas Sabo. Här kommer lite bilder från gårdagen, staden var verkligen så fin! Såg precis ut som en i julfilm, och en jul-galen person som jag kan ju inte annat än älska det haha.

Vi var också på en fest igår kväll, så vi dansade in sent på natten. Idag är jag liiite trött måste jag medge haha. Påvägen hem så var ju också såklart alla flyg försenade (snark) och vi höll på att inte komma med sista flyget hem för att vi hade på nått knasigt sätt blivit ombokade till näst flight? men efter lite tjat fick vi åka med ändå haha. Nu ska jag baaara ta det lugnt ikväll, tänker inte röra mig en centimeter.

Puss

img_5370

img_5310

img_5260-2

img_5265

picmonkey-678collage


1 kommentarerEn kommentar om “Nürnberg”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här