Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:05 | December 6, 2016

timeless gift

Hej alla fina,

Idag springer jag runt och försöker fixa dom sista julklapparna. Som vanligt så börjar jag snacka om att jag ska börja köpa julklappar i November varje år. Men det slutar alltid med att jag har lite panik och springer runt som en idiot på stan i sista minuten. Men tänkte faktiskt tipsa lite om en suuuuperbra julklapp som du kan köpa till vem som helst, som har lite stil ;)

Daniel Wellington har klockor som passar alla och det är en superbra julklapp, passar mamma, pappa, syrran, brorsan, pojkevännen, flickvännen ja you name it!

Har en liten kod till er också så ni kan fixa den perfekta julklappen lite billigare ;) använd koden LISATELLBE så får du 15% på hela köpet. Meeen om du känner att du hellre vill köpa nått åt dig själv så går de helt utmärkt, för koden gäller ända till 15e januari! PUSS, börja shoppa nu!

I samarbete med Daniel Wellington. 

Processed with VSCO with e4 preset Processed with VSCO with e2 preset Processed with VSCO with e2 preset

1 kommentarerEn kommentar om “timeless gift”

    Vart har du köpt jackan? Märke? Så fruktansvärt fin!!??

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här