Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:18 | February 6, 2017

santa monica

Hej alla,

Igår fick vi äntligen en relativt varm och solig dag här i LA, vi har haft lite otur med vädret så det har varit lite molnigt och regnigt här. Men det gör inte så mycket, det finns massor att göra ändå.

Vi har strosat runt, ätit massor (såklart) och varit på en sjukt stor garage sale som dom här har varje söndag i LA. Det var superbowl idag så det var hur mycket folk som helst ute på gatorna, vi kollade inte matchen men gick förbi en butik med en sjukt stor tv precis när Lady Gaga uppträdde i halvtid, så vi gick in och kollade med dem som ägde butiken haha. Folk är så sjukt snälla och goa här. Tyckte det var ett helt sinnes bra uppträdade också, vad tyckte ni? fick sånna flashbacks när hon sjöng pokerface och kom och tänka på när jag gick i 6an och mimade till den låten med mina tjejkompisar hemma i mitt rum haha.

Nu är klockan mycket här i LA och det är dags att sova, men ni är säkert redan vakna i Sverige.

Ha en toppen måndag!

Puss


1 kommentarerEn kommentar om “santa monica”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här