Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:37 | February 14, 2017

fity shades darker

Hej alla fina,

Har ju helt glömt bort att skriva lite om premiären som jag lovade er? Åkte direkt från LA till Manchester så hade annat i huvudet helt enkelt haha.

Kvällen började ganska tidigt, ungefär vid 4 tiden på eftermiddagen. Det var nämligen så att innan vi skulle på premiären så var vi bjudna på en maskerad-bal. Vi fick masker i olika färger och former som vi skulle bära på balen.. Jag var lite nervös över vad jag skulle ha på mig, men när jag såg att ungefär 95% av gästerna var svartklädda så kände jag att jag hade valt rätt klädsel haha.

Själva balen var så himla fint gjord. Det var i en stor lokal med högt i tak, massa rosor och blommor överallt, liveband som spelade jazz, så mycket mat du kunde äta och trevliga människor. Det kändes verkligen som en film, gick bara runt och njöt. När vi hade minglat runt en stund så var det dags att åka tillbaka till vårt hotel, där premiären var. Så smidigt att bo precis där premiären var.

När vi åkte tillbaka till hotellet så var det massor med människor utanför som trängdes och hoppades få en chans att se skådespelarna från filmen. Det kändes verkligen som taget ur en film. Vi gick in till salongen (som var helt sjukt fin) för att kolla på filmen. Det var väldigt roligt att huvudpersonerna från Fifty shades darker presenterade filmen tillsammans med producenten innan filmen började.

Jag tänker inte berätta hur filmen var, för det tycker jag att ni själva ska gå och titta på;) Såg ni förra filmen? Hur tyckte ni att den var? ni kanske har läst böckerna också? Jag såg första filmen när den hade premiär i Sverige men jag har inte läst böckerna. Men kanske får ta och göra det nu!

Nu är det så att Fifty shades darker har premiär idag i Sverige, så om ni inte har några alla hjärtans dag planer så tycker jag absolut att ni ska gå på bio och kolla in filmen! Man behöver ju inte vara i ett förhållande för att fira alla hjärtans dag. Ta med dig dina kompisar och gå på bio!  

Önskar verkligen att jag hade haft fler bilder att visa er , tyvärr så fick vi inte ta med oss kamera in på premiären  (vilket är förståligt). Så här är två bilder jag tog med mobilen.

Tack universal för ett helt magisk kväll, kommer aldrig glömma den upplevelsen!

Och alla ni som läser, ha en magiskt alla hjärtans dag! Glöm inte att den här dagen är till för att umgås med människor som ni älskar! PUSS


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här