Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:31 | February 20, 2017

jungle case

I samarbete med Richmond and Finch 

Tänkte visa er det perfekta skalet från Richmond and Finch som jag har på mobilen här i Thailand. Älskar mönstret och bladen, gillar att byta skal ofta och använda det som en accesoar. För att komplettera outfiten helt enkelt, just nu springer jag bara runt i bikini men matchar min palm-iga omgiving med ett blad-skal haha. Om ni är sugna på att titta in fler fina skal eller köpa samma som jag har kan ni klicka in HÄR och använda min rabattkod som ger dig 20% rabatt: LisaTellbe20

puss på er!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här