Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

02:16 | February 20, 2017

kata rocks

Hej alla fina,

Har gått några dagar sedan jag uppdaterade, men nu är jag iallafall i Thailand. Det kaosade så mycket på vägen hit så hade ingen möjlighet att uppdatera, våra väskor kom inte fram och min datorsladd låg i den. Så första dagen här hade vi absolut ingenting, så vi fick åka till en supermarket typ här i Thailand och köpa en klänning och en bikini haha. Men sen kom våra väskor på natten efter, sjukt skönt att få tillbaka allt såpass snabbt ändå.

Vi bor på ett helt fantastiskt hotell i Phuket som heter Kata Rock. ( https://lisatellbe.se) Vi har egen villa med pool ut mot havet  och allt här är bara helt magiskt, så fint väder, mysig personal och sjukt god mat. Vi trivs! Vi ska bo här några dagar innan vi ska vidare till en annan resort som ligger på en ö en bit härifrån.

Ha en fin måndag! Puss


1 kommentarerEn kommentar om “kata rocks”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här