Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:59 | February 25, 2017

coconut island

Hej alla fina,

Hoppas ni har en fin Lördag! Vi är just nu på coocnut island, där vi har en villa vid havet. Det är verkligen så mysigt, skulle kunna bo här! Vi har så sköna dagar, badar lite, solar lite, åker på nått nytt äventyr, äter lite god mat. Trivs så bra!

Tänktr posta en outfit jag fotade för någon dag sedan.Älskar att klä mig bekvämt och att gå runt i en sidenklänning som inte sitter åt nånstans, det är nog definitionen av att klä sig skönt haha. Helt perfekt när vi skulle ut och äta middag här, när man ändå vill klä upp sig men det är alldeles för varmt för att ha en klänning med tjockt tyg. Klänningen är från Revolve.

Till outfiten så har jag matchat med mitt skal från Richmond and Finch. Älskar att byta skal till olika looks, tycker att det gör så mycket. Det är ju nästan som att byta väska lixom. Mitt favvo skal från R&F är det med palm blad på, det är så himla fint och passar ju verkligen när vi är här på ön!

Om ni är sugna på ett eget skal kan ni kika in HÄR och använda lisatellbe20 för att få 20%!

Puss

I samarbete med Richmond and Finch 


2 kommentarer2 kommentarer om “coconut island”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här