Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:36 | March 14, 2017

blue flower

Tisdag!

Vaknade imorse med lock för ena örat så att det typ gör ont? har haft problem med käken ett tag och fick för någon vecka sedan en kortison spruta i ena käken. Är det någon som har haft samma sak och har något tips? kan locket bero på kortison sprutan eller är det bara att jag har flygt sjukt mycket på sistone? om ni har något tips är det väldigt välkommet!

Här kommer en liten outfit som jag fotade härom dagen, precis där vi bor i Spanien så finns det ett så fint litet område med bara kaktusar och sten. Har på mig bara jeans, tycker det är så snyggt när man börjar bli lite brun hehe.

Till min jeans:iga outfit matchar jag med mitt svarta och blåa blommiga skal från Richmond & Finch. Som jag har skrivit innan så älskar jag att matcha min outfit med ett skal, tycker att man borde variera sig lika mycket med olika skal som man byter kläder? Som vanligt har jag också en liten rabattkod som ni kan använda er av om ni är sugna på att kolla in alla nya fina skal som har kommit ut eller köpa samma skal som jag har på bilden! Om ni använder Lisatellbe20 så får ni 20% på deras hemsida! Happy shopping;)

Klicka HÄÄÄR för att komma till hemsidan

I samarbete med Richmond & Finch


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här