Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:09 | March 25, 2017

sunny day

Hej alla fina,

ALLTSÅ VÄDRET IDAG <3 <3 <3 kan gå med vårjacka utan att frysa, och om man ska lite på väderapparna ska det blir 14 grader i Stockholm imorgon???? Ska resa hela utomlands nästa hela april men nu börjar jag nästan ångra mig, njuter såå mycket av vädret här hemma nu!

Jag och bästa Ellen var ute och fotade lite på Östermlam, det var så soligt att alla mina bebis-hår ville vara med på bild haha! Men så härligt ändå.

Jag har på mig mocka byxor och jacka från By Malina. Så snyggt nu till våren, älskar byxorna, det ser ut som att man har så långa ben i dom! Matchade mocka kläderna med en enkel tisha från Zara. Älskar gult, blir så glad av det. Fyller år om lite mindre än en månad, har tänkt på att införskaffa mig en ny väska för att fira mig själv haha. Då tänker jag någon färgglad färg. Kanske gul ;) ?

Nu ska jag njuta av solen. Puss!

Photo: Ellen Waldton


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här